Waarom zou je bij ons kopen?

We realiseren ons dat wij geen unieke producten hebben die je alleen bij ons kunt kopen. Maar er zijn genoeg redenen om wel bij ons te kopen!
 
 
 • We leveren je bestelling binnen 1 werkdag uit ons eigen magazijn
 • Wij verkopen geen artikelnummers, maar producten waar we achter staan
 • Bij ons ben je geen (order) nummer maar een klant
 • Wij bellen je dan ook persoonlijk als er iets met je bestelling is
 • En wanneer je ons belt dan krijg je direct iemand aan de lijn. Geen bandje, geen wachttijd……
 • Wij zijn de specialisten, laat ons het werk uit handen nemen
 • Altijd kunnen passen in onze fysieke winkel in het midden van het land
 • Personeel met kennis van zaken en altijd oplossingsgericht
 • Wij zijn altijd op zoek naar de beste producten voor jouw werkzaamheden

 

WORKWEAR4YOU

Workwear4you is De online en offline winkel voor jouw werk- en bedrijfskleding.

Wij werken met name via ons online platform omdat wij merken dat hier de grootste vraag naar is en omdat we hierop onze complete assortiment kunnen laten zien en verkopen. 

Wij zijn gestart met een beperkt assortiment in onze winkel, maar merkten als snel dat er behoefte was aan een breder assortiment. In een winkel is het onmogelijk om het complete assortiment te kunnen tonen. Vandaar dat we dit hebben uitgebreid naar een online winkel. Hiermee zijn wij uitgegroeid tot een allround specialist in werkschoenen, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. De webshop zal altijd een belangrijk onderdeel van ons bedrijf blijven, maar we zijn op meer vlakken actief. Zo kunt u ook altijd terecht in onze winkel in Enkhuizen waar we middels persoonlijk contact en advies uw kleding kunnen aanmeten.

WINKEL

Wij vinden ene fysieke winkel van grote meerwaarde voor onze klanten. Niet alleen om hen persoonlijk te woord te kunnen staan en te adviseren, maar ook om aan te tonen dat wij een betrouwbaar bedrijf zijn.

Er komen bezoekers uit het hele land naar onze winkel in Enkhuizen. Veel mensen hebben toch de behoefte aan persoonlijk advies en willen het liefst artikelen passen voordat ze deze kopen. En dat begrijpen wij heel goed.

Door onze voorraden in onze winkel in Enkhuizen zijn we in staat online bestellingen snel te leveren, en kunnen klanten in de winkel de artikelen passen en direct meenemen. 

We doen er alles aan om onze beloftes waar te maken. De belofte dat we een allround specialist zijn. In onze winkel in Enkhuizen bedrukken en borduren wij werkkleding en hebben wij dit dus in eigen beheer. Hiermee kunnen wij u goed adviseren en zijn wij flexibel in het personaliseren van uw werk- en bedrijfskleding.

ZAKELIJKE KLANTEN EN CONSUMENTEN

Door de goede vindbaarheid van onze webshop weten ook veel bedrijfsmatige klanten ons te vinden.
Voor veel bedrijven zijn werkkleding en werkschoenen een bijzaak en dit wordt vaak op de automatische piloot besteld. Er is geen tijd om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen maar daar helpen wij graag bij. We maken dan samen met de klant een inventarisatie en kunnen regelmatig geld besparen door de juiste producten aan te bieden. Ook hebben we mensen in de buitendienst die op locatie langs komen om deze zaken met de klant te bespreken

Workwear4you

De Star 32

1601 MH Enkhuizen

Nederland

Tel: 0228 52 73 98

Mail: info@workwear4you.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nieuws over aanbiedingen, acties en de nieuwste collectie

  Copyright ©2022  Workwear4you.nl  |  Webdesign door CommunicatieKanjers

  X